3ª Festa Estellés -Algemesí-

Un any més volem celebrar aquesta festa, sumar-nos a moltes més poblacions en homenatjar el poeta arreu del país.

Com segurament sabreu, una de les novetats d’aquest any en l’homenatge a Vicent A. Estellés i a la nostra literatura, és la recollida de vídeos on vosaltres apareixeu recitant algun poema de l’Estellés durant aquestes vacances: un mojito a la platja recitant “Els amants”; una visita cultural a un lloc emblemàtic recitant “Assumiràs”; o un bon dinar mentre reciteu “Res no m’agrada tant”… entre altres.

La forma que hem triat perquè ens envieu els vídeos és la següent. Els heu d’enviar a través de la pàgina: www.wetransfer.com, que sense necessitat d’usuari ni registre permet enviar arxius fins de 2Gb. Tan sols cal adjuntar l’arxiu, ficar el correu  festaestellesalgemesi@gmail.com, i el vostre correu. Podeu afegir si voleu un comentari, i amb una bona connexió podreu enviar-nos els documents en qüestió de minuts.

Per tal de fer millor el muntatge suggerim que utilitzeu un dels següents poemes:

Assumiràs

Els amants

Res no m’agrada tant

La rosa de paper

M’he estimat molt la vida

Aquests vídeos, que també s’han proposat de fer en les escoles, els visualitzarem en un muntatge el dia 13 de setembre. Vos avisarem convenientment.

Esperem els vostres vídeos i estigueu atents a les properes notícies a inicis de setembre. Caldrà que us feu amb el vostre tiquet si voleu sopar arròs al forn després de l’itinerari poètic del dia 14 de setembre.

Els organitzadors

L’Ullal Cultural
La Casa Cantonera
Confiteor
La Nova Muixeranga
Andana Editorial

1 Comentari

  1. interessant… molt interessant…