Una pometa, un pomer de De_paper

Divendres 28 de desembre a les 17:30 i a les 19h

El nadal és prop i volem compartir una vesprada amb els més menuts i grans de la casa. Tot fugint del sorollós i sobreestimulant nadal, volem compartir amb vosaltres un espectacle de proximitat, íntim, fet de paper, amb música en directe i el que més ens agrada: fet amb molta estima. Un concert amb cançons populars i il·lustrat amb delicadesa, per fer gaudir els menuts dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles.

Per aquesta ocasió, en ser hivern, farem aquest acte a la cambra per poder estar calentets i crear entre tots un ambient màgic per gaudir al màxim d’aquesta experiència. Ara bé, com que la cambra és un espai físic reduït, hem pensat a fer dos passes: un a les 17:30h i l’altre a les 19h. L’entrada, com sempre, és lliure (amb taquilla inversa) però per controlar la quantitat de gent en cada passe –35 persones màxim– caldrà retirar l’entrada a la Llibreria Samaruc d’Algemesí (carrer Sant Josep de Calassanç, 11), una entrada per persona, ja siga gran o menut ja que sense entrada no es podrà accedir a l’espectacle. Podeu passar a retirar les vostres del 14 al 27 de desembre.

Una pometa, un pomer és un espectacle musical fet de papers, cartrons, dibuixos i llibretes. Ens acosta al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal.

La companyia De Paper –o el que és el mateix, el duo format pel dibuixant i titellaire Joan Alfred Mengual i l’acordionista Núria Lozano– ens submergeixen en un món de paper on ningú no passa mai fam i on les cançons sonen rebé. Més informació, espectacles i agenda a la seua web www.depaper.cat

Aquí un vídeo per poder fer un tast i que pugueu veure la màgia, sensibilitat i preciositat d’aquest espectacle.

 

Vos hi esperem, com sempre amb les portes obertes i, en aquest cas, amb la llar encesa!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada