Una empenteta a Fede Comín


Recordeu Fede Comín? Clar que sí, ens ha regalat tres nits inoblidables al corral de La Casa! Ara tenim l’oportunitat d’agrair-li el seu treball, de participar del seu talent i col·laborar en la creació del seu nou disc. Fede acaba d’iniciar un nou repte a Verkami, una plataforma de micro-mecenatge que permet finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals.
Des de La Casa Cantonera recomanem col·laborar amb aquest nou disc, no sols per l’amistat que ens uneix a aquest gran cantautor argentí, sinó perquè considerem que és una bona inversió en art i cultura musical que gaudirem molt en un futur molt pròxim.

Col·labora ací en el nou disc de Fede Comín!

Què és el Verkami

És una manera directa de finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals. A verkami es dirigeix a creadors independents que busquen finançament per materialitzar les seves idees. El seu públic, convertit en mecenes, rep recompenses exclusives a canvi de les seves aportacions.

El model de finançament
Només els projectes que en el termini de 40 dies arribin com a mínim al 100% del seu objectiu de finançament rebran els diners aportats pels seus mecenes. En cas contrari, les quantitats que els mecenes s’han compromès a aportar no es faran efectives i el projecte no rep el finançament.