Un recital ben dolç amb DeMandarina i Confiteor

Divendres 21 d’octubre a les 19:30h


Poesia i melmelades, una combinació única i dolça.


Ens encanten les iniciatives que busquen innovar, sorprendre i que es deixen acaronar. La gent de DeMandarina, juntament amb els amics de Confiteor, ens volen endolçar amb un bon farcell de poemes escrits per aquesta ocasió per l’estimat Joan Paredes, els quals, amb la música que surt de les mans i la guitarra de Josep Maravilla, ens convidaran a passejar per un món de sensacions. Una vertadera explosió de sentits: el gust, l’oïda i l’olor del gesmiler ens portaran de viatge a una degustació única de poesia, melmelades i cava.

També ens acompanyaran la gent de la Cooperativa La Casella, una bona ocasió per conéixer de prop també el seu projecte.

demandarinacasa-cantoneraDeMandarina és una empresa ubicada a València que revalora els camps de taronges, transformant artesanalment els productes que ofereix la terra i contribuint a recuperar la economia local.
A partir d’un somni col·lectiu, compartit entre persones que vénen de difrentes àmbits, naix DeMandarina amb il·lusió de crear llocs de treball dignes considerant aspectes socials i d’igualtat.
La nostra terra ha sigut bressol de cultius de cítrics, en aquests moments DeMandarina recupera la tradició, transformant la collita en productes derivats.

Resumen filosofia
DeMandarina aposta per una empresa que fomente la cooperació, l’ecologia, la sostenibilitat, la dignitat de les persones, apropant la manera de fer d’una economia que persegueix el bé comú.
DeMandarina enriqueix el mercat amb productes elaborats artesanalment, amb sabor peculiar, sense conservants ni colorants. Destacant l’origen de la taronja i les diferents varietats.
DeMandarina elabora melmelades amb una recepta proposta per Bernd Knoller en la que desenvolupa una gama de sabors innovadors, sense perdre l’essència artesanal.

Vos esperem com sempre amb les portes obertes!