Torrons & Dolços

Dissabte 1 de desembre


a les 18:00h

Ara que s’acosten unes dates assenyalades, a les quals el menjar és part protagonista de les celebracions, Àgueda Ureña ens convida a gaudir de la preparació d’uns bons torrons i dolços, a degustar-los i descobrir com de fàcil i ràpid pot ser cuinar de manera saludable amb Thermomix. Àgueda ha adaptat receptes tradicionals nadalenques per poder fer-les amb Thermomix.

Hui en dia una de les nostres preocupacions és menjar tan sa com siga possible; no volem consumir colorants ni conservants, ni additius, però tampoc disposem del temps necessari per fer un plat “de tota la vida”.

Ens farà i degustarem diferents dolços i torrons nadalencs, per tal de demostrar-nos que la manera més saludable de menjar és aquella en què nosaltres controlem tot el procés.

Thermomix realitza les funcions de 12 electrodomèstics (ni més ni menys!) i ens fa la vida més fàcil. Pesa, pica, barreja, bat, talla, mol, polvoritza, pasta, emulsiona… i també cuina! Amb Thermomix, tant els cuiners primerencs com els professionals obtenen  resultats excel·lents.

Us agrairíem que, per poder fer una previsió, ens avisàreu de la vostra assistència enviant-nos un missatge des del formulari de contacte.

Vos esperem com sempre amb les portes obertes i amb molta ganeta!