Torna Mind Poetry a La Casa Cantonera

Dissabte 14 de juny

a les 19’30h.

Ja fa gairebé quatre anys (com passa el temps!) que Mind Poetry ens van visitar a La Casa Cantonera. Fou un dissabte plujós de desembre i vam poder gaudir de la seua música a l’escalforeta de la llar. Des d’aquell dia hem tingut en ment una nova visita, aquesta vegada al corral però, donades les múltiples gires que el grup ha fet per diferents països europeus, no ha estat fins ara que no havíem pogut fixar una data. Us hi esperem per tal que quedeu bocabadats amb els sons del violoncel, la guitarra i una veu femenina ben harmoniosa.

Mind Poetry és la suma de tres músics de diferents horitzons amb un objectiu comú: transmetre sensacions i imatges a través de les seues composicions.
Carina Asensi, al violoncel, prové de la música clàssica i és membre de diferents orquestres i grups de càmera; Eva Gimeno, a la veu, es troba a mitjan camí entre la formació autodidacta i la coral, és membre de Rabluptus Yau (grup que fa versions Funk) i LMSD (Pop/Rock); i Xavi Gómez, a la guitarra, procedent del rock experimental i membre de Schmeling (Post-Rock) i Non-Proffit Bussiness Party (Experimental-Industrial).MindP_cantonera

La mescla d’aquestes tres personalitats ben allunyades i l’absència de limitacions estilístiques permeten crear una música eclèctica, que fuig de qualsevol etiqueta o bé n’assumeix un bon grapat d’aquestes. Com a resultat obtenim un prisma al qual es reflecteixen les obsessions, els somnis i tot allò que ens inspira.

El grup, format a finals de 2009 ha compost diferents peces per a obres teatrals, música ambiental i música per a audio-relats i curtmetratges.

Ací teniu una mostra del que van interpretar la darrera vegada que vingueren a La Casa:


No ho dubteu, vingueu i gaudiu d’una estona de calma ben acompanyada de música ambiental i la millor companyia! Us hi esperem amb les portes obertes!