Toni Selfa & Anna García “Cita con Brassens”

Dissabte 8 de juny

a les 20:00h

Toni Selfa, a la guitarra i veu, i Anna García, al contrabaix, ens tenen preparada una “cita con Georges Brassens” amb algunes adaptacions pròpies i d’altres d’Agustín García Calvo. Tot un passeig pel món de Brassens.

Toni Selfa és un cantautor a qui li agrada versionar i posar música a lletres d’altres autors, per deixar així la seua petjada particular. Amb 15 anys va pujar a un escenari per prmera vegada i des d’aleshores ha format part i ha col·laborat en infinitat de formacions. Als anys 90 compartia projectes amb “Los Cuervos” un grup de tangos, i més recentment amb el cantoner Joanma Romero i Cayetano Bravo, amb qui ha començat a versionar a Georges Brassens.

L’any 2000, amb composicions pròpies, va aconseguir col·laboracions amb músics referents de La Ribera, com ara Efrén López, Àlvar Carpi, Joansa Maravilla, Miguel Berro, Amadeu Vidal i Gonçal Palop, entre d’altres.

És l’any 2003 quan coneix a Anna García, contrabaixista de jazz del barri de Russafa que ha format part de formacions com Jazzmil, La Big Bang de Bétera, i grups de música folk com ara Úrbalia Rurana i El cançoner de les comarques del sud. Junts han gravat “Citas con Brassens”, adaptacions pròpies del repertori de Brassens amb la col·laboració d’Eva Dénia.

 

antonion selfa