Senior i el cor brutal en Algemesí, Califòrnia

Dissabte, 20 d’abril a les 19:30h.

Senior i el cor brutal vénen a presentar-nos el seu últim treball “València, Califòrnia”. Posat en circulació per Malatesta Records al febrer, aquest suposa un canvi de registre cap a sonoritats despullades de detalls, on l’acústica, l’harmònica i en menor mesura el piano, deixen el pes de les cançons a les lletres i a una major expressivitat vocal per part de Senior.

El maig de 2010, Senior va ser el tercer artista que va passar per La Casa Cantonera, quan encara ens trobàvem a les beceroles; el van precedir  Dani Miquel i la BBC, per a més senyes. Va respondre a la invitació sense plantejar-se on anava, i allà es va presentar tan sols amb l’adreça del carrer Pelaio apuntada en un paper, la seua guitarra i només una exigència: una bona botella de vi. Recorde el  primer que va dir quan va veure l’exposició que adornava les parets de l’entrada de la casa i dedicada a la seua trajectòria fins la gravació del seu primer disc: – “Enhorabona per no haver utilitzat aquesta casa per a especular o per a pàrquings, sou uns valents”. També recorde que, tot trencant el moment de la reflexió, va afegir: – “Ostres, ací podrien cabre els primos, si ho arribe a saber me’ls porte!”.

El cas és que Senior, tres anys després d’aquella iniciàtica visita, torna al corral de La Casa Cantonera,  aquesta vegada amb El Cor Brutal i amb ells ens presentarà el seu nou disc “València, Califòrnia”, crònica dels dies que ens han tocat viure, en clau acústic, piano, guitarra i harmònica, i amb la descarnada interpretació a l’estil dels autors de la Gran Depressió, tonades per esborrar del nostre vocabulari paraules com “mercats”, “austeritat”, “desànim”…. i canviar-les per “lluita”, “esperança”, “estimar”. Així que cantoneres i cantoners, primes i primos, ja sabeu que el corral de la casa està obert per a tot el món, prepareu-vos per a l’espectacle!.

més informació Senior i el cor brutal

Dins la gira presentació del seu nou disc València, Califòrnia:

12/04 : Castelló (Zeppelin Live)

13/04 : Xàtiva (Durango)

14/04 : Alcoi (Pub Escenari)

20/04 : Algemesí (LaCasaCantonera)

01/05 : Barcelona (CAT)

11/05 : València (Sala Russafa)

1/06 : Tarragona (Minipop)

07/06 : Granollers (NAUB1)

14/06 : Palma de Mallorca (Es Baluard)

2 Comentaris

  1. vicent

    bon dia! que preu te el concert de senior per al proper dissabte?gracies

    • Cap preu Vicent, però si una vegada allí compres el disc se t’agrairà molt.