Senior i el cor brutal en Algemesí, Califòrnia

Dissabte, 20 d’abril a les 19:30h.

Senior i el cor brutal vénen a presentar-nos el seu últim treball “València, Califòrnia”. Posat en circulació per Malatesta Records al febrer, aquest suposa un canvi de registre cap a sonoritats despullades de detalls, on l’acústica, l’harmònica i en menor mesura el piano, deixen el pes de les cançons a les lletres i a una major expressivitat vocal per part de Senior.

El maig de 2010, Senior va ser el tercer artista que va passar per La Casa Cantonera, quan encara ens trobàvem a les beceroles; el van precedir  Dani Miquel i la BBC, per a més senyes. Va respondre a la invitació sense plantejar-se on anava, i allà es va presentar tan sols amb l’adreça del carrer Pelaio apuntada en un paper, la seua guitarra i només una exigència: una bona botella de vi. Recorde el  primer que va dir quan va veure l’exposició que adornava les parets de l’entrada de la casa i dedicada a la seua trajectòria fins la gravació del seu primer disc: – “Enhorabona per no haver utilitzat aquesta casa per a especular o per a pàrquings, sou uns valents”. També recorde que, tot trencant el moment de la reflexió, va afegir: – “Ostres, ací podrien cabre els primos, si ho arribe a saber me’ls porte!”.

El cas és que Senior, tres anys després d’aquella iniciàtica visita, torna al corral de La Casa Cantonera,  aquesta vegada amb El Cor Brutal i amb ells ens presentarà el seu nou disc “València, Califòrnia”, crònica dels dies que ens han tocat viure, en clau acústic, piano, guitarra i harmònica, i amb la descarnada interpretació a l’estil dels autors de la Gran Depressió, tonades per esborrar del nostre vocabulari paraules com “mercats”, “austeritat”, “desànim”…. i canviar-les per “lluita”, “esperança”, “estimar”. Així que cantoneres i cantoners, primes i primos, ja sabeu que el corral de la casa està obert per a tot el món, prepareu-vos per a l’espectacle!.

més informació Senior i el cor brutal

Dins la gira presentació del seu nou disc València, Califòrnia:

12/04 : Castelló (Zeppelin Live)

13/04 : Xàtiva (Durango)

14/04 : Alcoi (Pub Escenari)

20/04 : Algemesí (LaCasaCantonera)

01/05 : Barcelona (CAT)

11/05 : València (Sala Russafa)

1/06 : Tarragona (Minipop)

07/06 : Granollers (NAUB1)

14/06 : Palma de Mallorca (Es Baluard)

2 Comentaris

  1. vicent

    bon dia! que preu te el concert de senior per al proper dissabte?gracies

    • Cap preu Vicent, però si una vegada allí compres el disc se t’agrairà molt.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada