Receptes per a un Bon Nadal – Agueda Ureña

Dissabte 30 de novembre

a les 18h.

Ara que s’acosten unes dates assenyalades, a les quals el menjar és part protagonista de les celebracions, cal anar preparant-se i agafant idees. Àgueda Ureña ens convida a gaudir de la preparació d’uns bons plats i dolços, per poder gaudir d’un Bon Nadal. Rostit de fruits secs, costelletes de corder, muffins salats, postres i molt més. Descobrirem com de fàcil i ràpid pot ser cuinar de manera saludable amb Thermomix. Àgueda ha adaptat receptes tradicionals nadalenques per poder fer-les amb Thermomix.

Receptes-per-un-Bon-Nadal

Hui en dia una de les nostres preocupacions és menjar tan sa com siga possible; no volem consumir colorants ni conservants, ni additius, però tampoc disposem del temps necessari per fer un plat “de tota la vida”.

Ens farà i degustarem diferents receptes per aquests nadals , per tal de demostrar-nos que la manera més saludable de menjar és aquella en què nosaltres controlem tot el procés.

Thermomix realitza les funcions de 12 electrodomèstics (ni més ni menys!) i ens fa la vida més fàcil. Pesa, pica, barreja, bat, talla, mol, polvoritza, pasta, emulsiona… i també cuina! Amb Thermomix, tant els cuiners primerencs com els professionals obtenen  resultats excel·lents.

Us agrairíem que, per poder fer una previsió, ens avisàreu de la vostra assistència enviant-nos un missatge des del formulari de contacte.

Vos esperem com sempre amb les portes obertes i amb molta ganeta!

2 Comentaris

  1. JESUS

    M´agradaria assistir al recetari de thermomix, i vull saber si l´entrada es gratuita. Gracies

    • admin

      Hola Jesús, l’assistència és gratuïta. Únicament cal confirmar-nos al correu que vindreu i quanta gent sou. T’esperem esta vesprada!