Rebo! Galetes amb Àgueda Ureña

dissabte
15 d’octubre
a les 18:00h.


La tardor porta olors de llar, de pluja, de terra humida, de llenya, de forn i galetes acabades de fer.


Volem donar la benvinguda a aquesta tardor (que voldríem plujosa) amb una classe de galetes de la mà d’Àgueda Ureña, de Superbo. Com ja ens té acostumats ens parlarà de la importància de la qualitat de les matèries primes, els ingredients, els greixos, dels costums més saludables, del famós oli de palma i les seues consequències cardiovasculars i de les modes en la nova cuina. Vindrà acompanyada, com sempre, del seu equip Thermomix.

Una classe en què ens explicarà diverses tècniques de la reposteria de galetes: com fer-les, com conservar-les i,  sobretot, com gaudir menjant-les.

cuiem-galetes-aguedaw

Thermomix realitza les funcions de 12 electrodomèstics (ni més ni menys!) i ens fa la vida més fàcil. Pesa, pica, barreja, bat, talla, mol, polvoritza, pasta, emulsiona… i també cuina. Amb Thermomix, tant els cuiners primerencs com els professionals obtenen  resultats excel·lents.

Us agrairíem que, per poder fer una previsió, ens avisàreu de la vostra assistència enviant-nos un missatge des del formulari de contacte.

Vos esperem com sempre amb les portes obertes i amb molta ganeta!