Qué sé yo – Fede Comín

Dissabte 13 d’octubre
a les 20h.

El nostre Fede Comín torna a Casa. Aquesta vegada seurà de nou al corral per presentar-nos el seu nou treball, “Qué sé yo”. Aquest últim disc naix d’un viatge d’anada i tornada a les seues influències fonamentals, acostant-se més al rock argentí, a les seues arrels geogràfiques i humanes, al dubte existencial, a canviar d’opinió… a tornar a assajar. Produït per Aure Ortega, “Qué sé yo” ens ofereix 10 cançons, en les quals Fede experimenta amb nous llenguatges poètics i musicals.

El projecte ha sigut finançat a través d’una plataforma de crowdfunding (finançament col·lectiu 2.0) per un centenar de mecenes de tot Iberoamèrica, que van apostar a cegues per aquest treball molt abans que fóra una realitat.

 

Però a més, també ens presentarà el seu primer vídeoclip, de la cançó “Nada Mejor”. L’audiovisual ha sigut coproduït per La Casa Cantonera i Disparatario, amb cura, dedicació i molta estima. I este ha estat el resultat:

 

 

També us deixem ací el making off, realitzat per Nahuel Pazos i Ivana Orlando, de la divertida sessió de rodatge:

 

 

Per a tots aquells qui (sorprenentment) encara no coneixeu a Fede:

Fede Comín (Buenos Aires, 1976) és un músic argentí que des de 2001 resideix a Espanya, on desenvolupa i continua una carrera musical que ja havia començat, uns anys abans, en la seua terra natal. La seua producció artística inclou cinc I.P. i tres discos editats: Què sé yo (2012), Mira como tiemblo (2007) i Buenos días (2005–BMG) en el qual s’inclouen col·laboracions d’Ana Belén i Ismael Serrano. Ha obtingut primers premis en els principals concursos i certàmens de cantautors, tant dins com fora d’Espanya, i ha compartit escenari amb artistes de la talla de León Gieco i Jorge Drexler, entre altres.

Més info a www.fedecomin.com