Poesia i Construcció alternativa

Dijous 24 a les 20h.

Recital de poesia, música i construcció, obra del grup Confiteor i de l’arquitecte Juanvi Maravilla

Un any més dintre de les jornades de la Plataforma Pobresa Zero d’Algemesí – 2013-, La Casa Cantonera serà el lloc reservat per a la poesia. Aquest any Confiteor juntament amb Juanvi Maravilla -arquitecte- ens presentaran el recital “Poesia i Construcció alternativa”, sumant-nos així a diferents actes encarats a la sensibilització dels nostres governants, institucions públiques i privades, i de tot el veïnat, per a la consecució dels Objectius del Mil·lenni. Uns objectius signats per tots els països del món l’any 2005, entre els quals està eradicar la pobresa extrema, però que avancen, per desgràcia, massa lentament.

L’objectiu principal dels actes programats és conscienciar-nos tots que un altre món més just i solidari és necessari, i és possible; que entre tots, a poc a poc, amb xicotets canvis en les nostres vides, el podem fer una realitat.

Els actes previstos dintre d’aquesta setmana de Pobresa Zero són els següents:

· Dimecres 23, a les 20 h. al Saló d’Actes del Casino Municipal, xerrada sobre “l’Economia del Bé Comú”, a càrrec de Francisco Álvarez.

· Dijous 24, a les 20 h, a la Casa Cantonera, Poesia i Construcció alternativa.

· Divendres 25, a les 20 h., Concentració a la Plaça Major. En acabar la concentració, oració a la parròquia de Sant Jaume.

· Dissabte 26, al Poliesportiu Municipal Joan Girbés, jornada lúdica i esportiva ”Mou-te per la pobresa”, amb paella solidària a les 14 h.

Cartell PZ 2013 - disseny Joanra Estellés

Us esperem.

Un món més just és possible si tots posem de la nostra part.