Pobresa Zero – Confiteor –

dimarts 11
d’octubre
a les 21:00h
Sopar – Recital

Amigues i amics, el proper dimars 11 d’Octubre ens trobarem per sopar (cal dur l’entrepà), llegir poemes i textos, escoltar música i reflexionar sobre les desigualtats i la pobresa al nostre món. Serà a les 21.00h., a La Casa Cantonera i en el marc de la setmana contra la pobresa que organitza la Plataforma Pobresa Zero d’Algemesí.

Enguany Confiteor i La Casa Cantonera us proposem gaudir de la creativitat de l’escriptor uruguai Eduardo Galeano. La selecció de textos és del seu “Libro de los Abrazos”. Pot ser és l’hora d’abraçar-nos, de sentir-nos prop de les persones del sud, pot ser és l’hora de la bellesa de les paraules com a eina de transformació i canvi…

Vols vindre?
Jo de tu, no m’ho pedria!

Aprofitem també per informar-vos i convidar-vos, a participar de les activitats de les Jornades de Pobresa Zero, destacant la xerrada-col·loqui d’Arcadi Oliveres (dijous 13 d’octubre a les 19 h. al Casino), de segur que molts de vosaltres ja el conegueu, però vos enllacem un vídeo, per als més despistats:

 

La Casa Cantonera ha col·laborat amb la Plataforma Pobresa Zero d’Algemesí dissenyant la cartelleria d’aquestes Jornades del 2011.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada