Pobresa Zero – Confiteor –

dimarts 11
d’octubre
a les 21:00h
Sopar – Recital

Amigues i amics, el proper dimars 11 d’Octubre ens trobarem per sopar (cal dur l’entrepà), llegir poemes i textos, escoltar música i reflexionar sobre les desigualtats i la pobresa al nostre món. Serà a les 21.00h., a La Casa Cantonera i en el marc de la setmana contra la pobresa que organitza la Plataforma Pobresa Zero d’Algemesí.

Enguany Confiteor i La Casa Cantonera us proposem gaudir de la creativitat de l’escriptor uruguai Eduardo Galeano. La selecció de textos és del seu “Libro de los Abrazos”. Pot ser és l’hora d’abraçar-nos, de sentir-nos prop de les persones del sud, pot ser és l’hora de la bellesa de les paraules com a eina de transformació i canvi…

Vols vindre?
Jo de tu, no m’ho pedria!

Aprofitem també per informar-vos i convidar-vos, a participar de les activitats de les Jornades de Pobresa Zero, destacant la xerrada-col·loqui d’Arcadi Oliveres (dijous 13 d’octubre a les 19 h. al Casino), de segur que molts de vosaltres ja el conegueu, però vos enllacem un vídeo, per als més despistats:

 

La Casa Cantonera ha col·laborat amb la Plataforma Pobresa Zero d’Algemesí dissenyant la cartelleria d’aquestes Jornades del 2011.