PilotaViu es presentarà a Algemesí a La Cantonera

Divendres 15 de juny a les 19.30h


PilotaViu es presentarà a Algemesí amb un cara a cara entre Waldo i Àlvaro.


Aquest divendres 15 de juny obrim les portes a la passió, al seny, a la identitat: obrim les portes al nostre esport (de vegades, tan poc recolzat), obrim les portes a PilotaViu. Juntament amb el Club de Pilota d’Algemesí volem presentar-vos i acostar-vos aquest esport, que genera passions i desperta una sentiment d’identitat bonic de debò.

PilotaViu va començar una nova etapa el passat 1 de gener de 2018, amb el canvi de nom com a símptoma principal. Des d’aleshores, el diari digital exclusiu de la pilota valenciana no ha parat de publicar continguts sobre tot allò que passa al voltant de l’esport dels valencians.

El pròxim 15 de juny, a la Casa Cantonera d’Algemesí (19.30 h) arriba la primera ocasió en  què PilotaViu presentarà públicament el nou projecte. Ho farà amb la participació de Waldo i Àlvaro, dos autèntics mites de la pilota. Els dos pilotaris formaran part d’una tertúlia amb les preguntes de Pau Molins i Pepa Gómez, presentadors i conductors de l’acte.

Abans, però, hi haurà temps per explicar el camí recorregut per PilotaViu (abans PilotaVeu) i com s’afrontarà el futur. També tindran un espai reservat les jugadores del CPV Algemesí, que posaran en context la situació de la pilota valenciana al poble que acull l’acte i parlaran de la seua experiència amb la pilota. A més, hi haurà una exposició de les millors fotografies publicades en PilotaViu durant el 2017 i que han estat penjades en el Museu de la Pilota del Genovés durant uns mesos.

*PilotaViu és el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podran continuar creixent.

 Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Vos hi esperem, com sempre amb les portes obertes!