Òscar Briz – entre llums i ombres –

Dissabte 16 d’abril a les 20h.

Estem de celebració! El nostre poble acull la XXXI Trobada de Centres en valencià de la Ribera i nosaltres, per a celebrar-ho i adherint-nos a aquest esdeveniment, hem volgut obrir les portes a Òscar Briz, un dels cantautors més importants i reconeguts que tenim al nostre país i un dels cantautors que ha normalitzat el valencià a través de les seues cançons, tot impregnant-les de multitud d’estils musicals i contant-nos infinitat d’històries.

a3715554939_10

Ve a presentar-nos el 8é disc de la seua discografia, Entre llums i ombres. Vindrà acompanyat de la seu banda: Miguel Caballer (teclats), Nacho Villanueva (baix) i Josep Pérez (bateria). D’entre les llums i les ombres que ens caracteritzen a tots, cadascú tria el camí pel qual decantarà la seua existència. Des de la primera cançó “Les Màscares” fins al darrer tema, “Florentina Sunset”, trobarem lletres farcides de clarobscurs, amb la reivindicació de la veritat front a la superstició i en un context social actual en què la indecència s’ha instal·lat definitivament en la conducta de tants missatgers mediàtics. D’altra banda també hi trobarem una veu irònica, un homenatge “als rebels de la classe obrera” i altres temes habituals de l’obra de Briz.

Concert oscar briz al born barcelona

Volem aprofitar per donar-li les gràcies a Òscar pel seu recolzament d’ençà que vam obrir les portes el 2010. Va ser un dels primers artistes a vindre i va servir d’altaveu a d’altres artistes més. Cinc han estat les ocasions en què hem engalat el nostre corral per a ell: la primera amb Hotel Paraiso, per al qual va venir acompanyat per la gran Cristina Blasco; la segona per a la presentació d’aquell gloriós L’Estiu; la tercera en l’estrena del video-clip “Llavor voladora”, a duo amb Josep Pérez; la quarta amb motiu de la celebració dels 30 anys en escena, per al qual ens va oferir un concert a la carta, i, l’última fou  quan vingué a presentar-nos  Youth.

Volem deixar-vos l’enllaç de l’entrevista realitzada per l’amic Chals Roig per al seu blog “noseviuresenserock”, gran treball: (http://goo.gl/npn3CS)

Vos esperem, per a celebrar que la nostra llengua batega cada vegada més fort i, com sempre, amb les portes obertes!

cartell-color.jpgLa Casa Cantonera s’adhereix enguany a la Trobada que se celebrarà al nostre poble i per això obri les portes el mes d’abril, per tal de continuar oferint i recolzant l’art i la música en valencià. Perquè la nostra Casa és un punt de trobada per a artistes d’arreu del territori que vénen a gaudir del nostre caliu i oferir-nos el bo i millor.