Ona nua – L’olor de les tomaques

Dissabte 21 de juny

a les 20h.

Darrere del projecte Ona nua, trobem l’empremta personal de Josep Pérez, un cantoner habitual. Hem tingut la sort de gaudir de la seua música tot acompanyant altres projectes, com ara quan ens va visitar per posar la veu a En minúscula  d’Aljub, com a viatger constant com un diumenge clar a L’estiu d’Òscar Briz, com El sereno al Corral de Pepeta, o posant ritme al tren, tot passa en el tren a Youth d’Òscar Briz.

Però aquesta vegada ve en solitari amb Ona nua, a presentar-nos L’olor de les tomaques. Darrere d’aquest pseudònim volen amagar-se algunes composicions que demanen ser interpretades amb nuesa i simplesa, sense artificis florals d’arranjaments ni complexitat sonora. Potser arribar fins aquesta aparentment senzilla intenció estilística siga fàcil d’entendre sabent que Josep ha passat per projectes anteriors prou més elaborats, com ara Plastic Smile (“Viaje de il·lusiones” 2005), on barrejaven l’electrònica el hard rock i el funk. Anteriorment passà per formacions com Zoe (1992-1998), Offsession (2000-2001) o Cuarta Plaza (1989-1992).

IMG_6240_W

L’any 2005 comença una trajectòria com a productor musical (Ona nua produccions, junt a Tony García), de la qual podríem destacar els darrers discos d’Òscar Briz (Quart Creixent, Asincronia, L’estiu i Youth), Limbotheque (The way the wind the van), Aljub (En minúscules) Ronjinchico (Media Vida), Alter Eco (Cuentos), dELADO, Fanáticos (Bichos raros), The cigrones, Gregal, etc…

És actualment cantant del grup de folk valencià Aljub. Baterista i corista d’Òscar Briz, dELADO i Néstor Mont. Ha col·laborat com a cantant i guitarrista en projectes com el d’ Àlvar Carpi (Carrer Passeig) o El corral de Pepeta (Compartint els directes amb Neus Ferri, Òscar Briz, Pep Maravilla i Joansa Maravilla). En 2001 també formà part del projecte Talaüd de David Cervera, on també cantava i tocava percussions.

Ha participat com a cantant en la darrera edició de l’espectacle Jesucristo Superstar del Palau de la Música de València.

En aquest nou projecte parteix de textos propis en valencià que podríem dir són més intimistes i personals. També adapta un parell de poesies del poeta Vicent Andrés Estellés.

Josep Pérez vindrà acompanyat d’una guitarra acústica i un bombo (depenent de l’espai).

Vos esperem, com sempre amb les portes obertes!