“Tres” de Néstor Mont

Una vegada més, gràcies, a totes i a tots, pel vostre suport, de prop, des de la distància, pel Facebook, per correu, per Whatsapp. Estem molt orgullosos dels iaios, iaies, pares, mares cantoners que han demostrat que La Casa Cantonera no són tan sols quatre parets, sinó que tenim ànima i un cor que batega ben fort. I no dubteu que seguim endavant amb més força i amb les idees més clares! Esperem omplir este dissabte el corral de gom a gom per seguir demostrant que la nostra feina és necessària, i donar el nostre suport a tres cantoners d’excepció: Néstor, Josep i Pere. Gràcies de nou.

Dissabte 11 d’octubre a les 20h

nestor-mont---3--BN2_w

L’amic, i estimat cantoner, Néstor Mont tornarà a omplir tot el corral del seu talent i música per presentar-nos Tres, el seu tercer treball com a cantautor. Es tracta d’un disc que aposta per la sinceritat sonora, gravat en directe en formació de trio amb Josep Pérez a la bateria i cors, i Pere Ródenas al baix i cors. Una defensa de la senzillesa i la contundència. Un treball que reflexiona sobre la condició humana, que inclou poemes d’autors com V.A. Estellés i Marc Granell, que posa lletra a La Muixeranga, i que reivindica referents dels drets humans, l’alegria i l’estima. El disseny ha estat a càrrec del també cantoner Joanra Estellés.

cover_NestorMont-3

Resumir la trajectòria musical de Néstor Mont no és tasca fàcil. En la seua etapa de joventut va formar part de diverses bandes de pop-rock. Més tard, s’aficionà a la guitarra clàssica i començà el seu camí com a cantautor. És llavors quan crea, amb Joansa Maravilla i Mara Aranda, el grup Mi bolsillo junto al mar, projecte de guitarres acústiques i veus, que desembocarà en la creació del grup Cendraires on comença la seua aproximació cap a la música d’arrel tradicional i folk i que més tard afavoriria la seua participació en grups com L’ham de foc o Aljub. En els últims anys, ha col.laborat, entre d’altres, amb Carraixet o Carles Dénia, ha composat músiques per a espectacles poètics, i exerceix de productor per a altres cantautors, tot compaginant la seua feina com a guitarrista i productor de Pep Gimeno Botifarra, amb qui ha fet diversos discos i nombroses actuacions. Els seus discos anteriors com a cantautor són Sentit (Cambra Records, 2004) i Amor de terra (autoeditat, 2010). Tres, ha estat enregistrat a l’estudi La Casella amb Josep Pérez i el disseny ha estat a càrrec de Joanra Estellés (La Casa Cantonera). Els concerts de presentació del disc duran a Néstor Mont a fer els següents concerts: 10 d’octubre a les 22:30h Cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes. 30 d’octubre a les 20h a l’Auditori Alfons Roig de la Universitat Politècnica de València.

Vos esperem com sempre amb les portes obertes!

I apunteu per al dissabte 18 d’octubre, tindrem de nou la sort i el privilegi d’obrir les portes al duet mallorquí Donallop.