Néstor Mont – 24 d’abril – Teatre Municipal d’Algemesí

Un any més i per a commemorar el 25 d’abril, tornen les Jornades Josep Marco de Algemesí: unes jornades repletes d’actes culturals al voltant de la revindicació dels nostres drets com a poble. Un any més La Casa Cantonera, l’Ullal Cultural i la Nova Muixeranga d’Algemesí hem unit esforços per a preparar un acte de cloenda per a aquestes jornades.

Néstor Mont al Teatre Municipal d’Algemesí, 24 d’abril a les 22h.

cartell-CONCERT_w

El passat mes d’octubre La Casa Cantonera es va omplir de gom a gom amb motiu de la presentació de Tres, el nou disc de Néstor Mont. Corral, cuina, balcons i finestres van esclatar i van convertir la vesprada en una de les més entranyables que recordem. Aquell concert va servir per a constatar que la casa ja es quedava menuda per a un artista com Néstor i que calia recuperar i engrandir la nostra música als espais municipals del poble. És per eixe motiu que vos demanem que entre tots i totes demostrem que volem més música nostra al teatre i per això és necessari que omplim el teatre, per a demostrar l’estima que tenim pel nostre gran Néstor Mont. Amb motiu d’aquesta ocasió tan important, Mont ha enllestit un espectacle que repasarà tota la seua discografia, així que podrem gaudir des del Néstor més íntim en solitari fins el Néstor en formació de banda.

Les entrades estan a la venda a la Llibreria Samaruc a partir de 6€.

muixeranga casa

Tres,  és el seu tercer treball com a cantautor. Es tracta d’un disc que aposta per la sinceritat sonora, gravat en directe en formació de trio amb Josep Pérez a la bateria i cors, i Pere Ródenas al baix i cors. Una defensa de la senzillesa i la contundència. Un treball que reflexiona sobre la condició humana, que inclou poemes d’autors com Vicent Andrés Estellés i Marc Granell, que posa lletra a La Muixeranga, i que reivindica referents dels drets humans, l’alegria i l’estima.

Compartiu aquest correu, fem que rode, que com més rode, més soroll farà!

Vos esperem al teatre amb les portes obertes!

III jornades josep marco