Homenatge a Spinetta

Ona nua & Lorena Comín

Dissabte 30 d’abril a les 19:30h.

“El talento es el hombre en libertad, nace en cualquier persona que se sienta capaz de volar con sus ideas”.

Fa deu anys que Luis Alberto Spinetta, àlies El Flaco, va abandonar la dimensió física d’este món. Per a commemorar i homenatjar l’incommensurable músic argentí, Ona Nua i Lorena Comín faran un repàs heterogeni i lleuger, però intens, de la seua trajectòria tan emblemàtica. Ho faran amb l’objectiu d’obrir-nos una finestra a este home tan imprescindible que, malauradament, encara passa prou desapercebut entre nosaltres. No eixireu indemnes de l’experiència, ja us ho advertim! Ni que tan sols siga perquè l’hem perpetrat entre Lorena i Josep, dos cantoners de pro. 

Luis Alberto Spinetta va ser un músic precoç i autodidacta influït per son pare (un cantant aficionat de tangos), que va dedicar tots els seus esforços a l’art fins arribar a ser considerat un artista polifacètic, ja que va ser guitarrista, cantant, compositor, dibuixant, poeta, escriptor i, fins i tot, un intel·lectual respectat.

Sobrenomenat El Flaco, va destacar tant per la seva música com per la seva veu. En les seues cançons va bolcar totes les influències que va rebre de diverses branques i personalitats com Van Gogh, Freud, Sartre, Dalí, Nietzsche, Foucault, Deleuze, Castañeda, Lenon, Sagan, Beethoven i Artaud. Li agradava la fusió del jazz amb el rock i va fundar nombrosos grups, fins començar una reeixida carrera en solitari a partir dels anys 80.

No vos contarem res més, la resta haureu de vindre a descobrir-ho i assaborir-ho!

Vos hi esperem, com sempre, amb les portes obertes!