Gener – El temps del llop

Dissabte 23 de maig

a les 20h.

Presentació del disc de Gener “El temps del llop”.

generdisc

Afortunats ens sentim quan grups com Gener trien el nostre corral, privilegiats de poder gaudir de les lletres i la sensibilitat del seu primer disc “El temps del llop” i emocionats de veure com la música en valencià aconsegueix fites extraordinàries. Ens agrada escoltar música en valencià que es deixa influir per melodies i instruments que associem a altres cultures i indrets llunyans; en el cas de Gener, precisament eixa fusió aconsegueix una força que et transporta i et fa passejar pel country-rock, el pop, jocs de guitarra slide, balades, psicodèlia…

L’òpera prima de Gener, El Temps del Llop, suposa un bufit d’aire renovador en l’actual panorama musical en català. Acostant a la sensibilitat mediterrània influències tan diverses com Jeff Buckley, Grizzly Bear, Fleet Foxes, Feist o Elliott Smith, Gener es presenta com una proposta d’autor en clau valenciana, personal i moderna. En ella, conflueixen la música d’arrel americana, la cançó mediterrània, el pop somniador i sofisticat i la ràbia de l’esperit punk. Dins d’este eclèctic mapa de coordenades, les onze cançons d’ El Temps del Llop ens obliguen a emprendre un viatge a través de la valentia i la covardia, l’esperança i la desesperació, l’amor i la mort, la lluita i la ressignació. Un acte de migració espiritual, un intent de mudar la dolorida pell valenciana -insensibil·litzada ja a base de colps i morats- per una nova pell més sensible.

Carles Chiner amb Gener ha conseguit combinar molts i molts ingredients per a pensar en què estem davant d’una obra d’alçada. Un nou descobriment per a molts cantoners i cantoneres, que ja em gaudit del l’encertat descobrir de Donallop, ara vos convidem a deixar-vos asombrar de nou. Reserveu un badallet en la vostra prestatgeria per a un disc intel·ligent, anímic, ample de mires i idoni per a emprendre un llarg viatge per carretera.

Vos esperem, com sempre amb les portes obertes!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada