Fede Comín

El proper 2 d’Octubre a les 20h, ens visitarà Fede Comín, per a interpretar-nos cançons de la seva llarga trajectòria.
Fede Comín un cantautor que aconsegueix transformar a les seues cançons històries senzilles en heròiques, pel fet que té una gran facilitat per imprimir sentiments amb les seues lletres.

El músic argentí compta amb tres treballs en solitari: Amor Fundamental (2002), De Grande (2003) i Versos Volados(2004); també ha gravat amb el cantautor Fran Fernández Buenos días (2005), disc en què participen Ana Belén i Ismael Serrano, i que el donà a conéixer a nivell estatal. I no ens podem oblidar dels seus projectes amb Elena Bugedo, Mira Como Tiemblo (2007) i dos més amb la BBC y los Minicomponentes: Volumen 1 i Volumen 2. A més, en la seva llarga trajectòria ha compartit escenari amb Jorge Drexler, Alejandro Filio, Quique González, Javier Álvarez, Luís Pastor, Luz Casal, Tontxu, Rosana, Antonio Vega, David Broza i Carlos Chaouen, entre altres.

6 Comentaris

 1. Quimey Gallo

  Ho esperem amb áganes! Visca Fede Comin!

 2. Quimey Gallo

  Volia dir ganes, se m’ha colat una “á”

 3. Maribel

  Hola,
  M’agradaria saver si hi ha entrades quin és el seu preu i com i on puc aconseguir-les?
  Gracies.

 4. Quimey Gallo

  Es gratuit

 5. Hola Maribel,

  sempre hi ha entrades mentre quede un mínim lloc al corral on poder posar-se, i és gratuït participar d’aquestes activitats. Habitualment el públic aporta de forma voluntària allò que considera convenient després de l’espectacle, és a dir, vosaltres mateixos valoreu econòmicament allò que acabeu de viure.

  T’esperem el dissabte al corral de La Casa!

 6. Maribel

  Moltes gracies, allí estarem en ganes de vore alsenyor Comin en directe per fi.