Fede Comín & #LaOtraMitadDelMundo

Dissabte 16 de setembre a les 19:30h.

L’estiu acarona els seus últims dies i nosaltres encetem aquesta nova temporada de tardor amb un plat fort, un plat que hem deixat reposar tot just per tal de reobrir La Casa, un plat sempre esperat i a qui tenim una gran estima: obrim les portes del corral a Fede Comín i el seu quart disc, #LaOtraMitadDelMundo.

3

#LaOtraMItadDelMundo augura un directe emocionant i proper, amb l’explosió de vitalitat que suposa cadascun dels temes. Un disc gravat a quatre mans amb Carlos Manzanares, i abrigallat per un elenc de grandíssims músics, que constitueix tot un homenatge a les obres fetes amb afecte, paciència, veritat i passió per l’art, que va veure la llum el maig de 2017.

Fede torna als escenaris disposat a sorprendre’ns a tots i amb més força que mai. El tret d’inici va ser el 27 de Juny de 2017 a la sala Galileo Galilei de Madrid, acompanyat per la seva banda, i per convidats molt especials com ara: María Rozalén, El Kanka, Félix (Antílopez), Patricia Lázaro, Mundo Chillón, Fran Fernández, Alberto Alcalá y Bruno Bonacorso, entre d’altres. Durant la temporada de 2017/2018 el cantautor rodarà per tot Espanya, Argentina i Mèxic.

Després de més d’una dècada de marxa professional, Comín ha tret aquests i molts altres ingredients de la motxilla, i el resultat és #LaOtraMitadDelMundo, el seu projecte més personal, arriscat i innovador, en el qual trobarem temes que oscil·len entre vivències personals, la societat actual, les relacions humanes, etc. Un disc, a més, que compta amb la col·laboració de grans artistes com són El Kanka i Rozalén.

Fede Comín (Buenos Aires, 1976) és un músic argentí que des de 2001 resideix a Espanya, on desenvolupa i continua una carrera musical que ja havia començat, uns anys abans, a la seva terra natal. La producció artística de Comín inclou cinc I.P. i quatre discos editats: La otra mitad del mundo (2017), Qué sé yo (2012), Mira como tiemblo (amb la col·laboració d’Elena Bugedo, 2007) i Buenos días (amb Fran Fernández, 2005–BMG), disc aquest en què s’inclouen col·laboracions d’Ana Belén i Ismael Serrano. Fede Comín ha obtingut primers premis en els principals concursos i certàmens de cantautors, tant dins com fora d’Espanya, i ha compartit escenari amb artistes de la talla de León Gieco i Jorge Drexler, entre d’altres.

Fede ens ha visitat ja en moltes ocasions, però cal dir que cada concert ha estat especial i màgic, cosa que fa que el considerem un cantoner més, algú imprescindible en la nostra gran família.

Vos esperem, com sempre amb les portes obertes!