Fede Comín & #LaOtraMitadDelMundo

Dissabte 16 de setembre a les 19:30h.

L’estiu acarona els seus últims dies i nosaltres encetem aquesta nova temporada de tardor amb un plat fort, un plat que hem deixat reposar tot just per tal de reobrir La Casa, un plat sempre esperat i a qui tenim una gran estima: obrim les portes del corral a Fede Comín i el seu quart disc, #LaOtraMitadDelMundo.

3

#LaOtraMItadDelMundo augura un directe emocionant i proper, amb l’explosió de vitalitat que suposa cadascun dels temes. Un disc gravat a quatre mans amb Carlos Manzanares, i abrigallat per un elenc de grandíssims músics, que constitueix tot un homenatge a les obres fetes amb afecte, paciència, veritat i passió per l’art, que va veure la llum el maig de 2017.

Fede torna als escenaris disposat a sorprendre’ns a tots i amb més força que mai. El tret d’inici va ser el 27 de Juny de 2017 a la sala Galileo Galilei de Madrid, acompanyat per la seva banda, i per convidats molt especials com ara: María Rozalén, El Kanka, Félix (Antílopez), Patricia Lázaro, Mundo Chillón, Fran Fernández, Alberto Alcalá y Bruno Bonacorso, entre d’altres. Durant la temporada de 2017/2018 el cantautor rodarà per tot Espanya, Argentina i Mèxic.

Després de més d’una dècada de marxa professional, Comín ha tret aquests i molts altres ingredients de la motxilla, i el resultat és #LaOtraMitadDelMundo, el seu projecte més personal, arriscat i innovador, en el qual trobarem temes que oscil·len entre vivències personals, la societat actual, les relacions humanes, etc. Un disc, a més, que compta amb la col·laboració de grans artistes com són El Kanka i Rozalén.

Fede Comín (Buenos Aires, 1976) és un músic argentí que des de 2001 resideix a Espanya, on desenvolupa i continua una carrera musical que ja havia començat, uns anys abans, a la seva terra natal. La producció artística de Comín inclou cinc I.P. i quatre discos editats: La otra mitad del mundo (2017), Qué sé yo (2012), Mira como tiemblo (amb la col·laboració d’Elena Bugedo, 2007) i Buenos días (amb Fran Fernández, 2005–BMG), disc aquest en què s’inclouen col·laboracions d’Ana Belén i Ismael Serrano. Fede Comín ha obtingut primers premis en els principals concursos i certàmens de cantautors, tant dins com fora d’Espanya, i ha compartit escenari amb artistes de la talla de León Gieco i Jorge Drexler, entre d’altres.

Fede ens ha visitat ja en moltes ocasions, però cal dir que cada concert ha estat especial i màgic, cosa que fa que el considerem un cantoner més, algú imprescindible en la nostra gran família.

Vos esperem, com sempre amb les portes obertes!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada