Fede Comín – 20 anys

Dissabte 14 de maig a les 19’30h

” Vuelve como un boomerang la complicidad remota y en el juego circular, la felicidad rebota”

Fede Comín torna a la seua casa, a la Cantonera, per a retrobar-se, després d’una llarga espera, amb les abraçades, les mirades, els somriures i els aplaudiments emotius. Immenses ganes de gaudir d’aquest amic, d’aquest artista argentino-granadí-algemesinenc i sevillà.

Aquesta vegada, coincidint amb el vinté aniversari de la seua arribada a Espanya, ens portarà un repertori que travessarà tot el seu viatge passat i anticiparà cançons noves i futures. Garantim alcançar la felicitat, eixa que rebotarà per tot el corral fins entrar ben endins, perquè les coses que passen a la cantonera, marquen.

Fede Comín (Buenos Aires, 1976) és un músic argentí que, des de 2001 resideix a Espanya, on desenvolupa i continua una carrera musical que ja havia començat, uns anys abans, en la seua terra natal.
A Fede l’han portat de la mà diversíssimes influències, des dels primers hits de Queen, passant pels inevitables Fito PáezSpinetta i Charly García del seu país natal (l’Argentina), fins a les arrels més internes d’Atahualpa Yupanqui o The Beatles.
La producció artística de Comín inclou cinc E.P. i quatre discos editats: La otra mitad del mundo (amb col·laboracions de Rozalén i El Kanka, 2017), Qué sé yo (2012), Mira como tiemblo (Junt a Elena Bugedo, 2007) y Buenos días (Junt a Fran Fernández, 2005–BMG) en el qual s’inclouen col·laboracions d’Ana Belén i Ismael Serrano.
Fede Comín ha obtingut primers premis en més de 20 concursos i certàmens de cantautors tant dins com fora d’Espanya i ha compartit escenari amb artistes de la talla de Lleó Gieco i Jorge Drexler, entre altres. 

Un mes molt argentí se’ns ha quedat, però és que part de la casa és argentina. No deixeu passar aquesta ocasió d’autoregalar-vos una vesprada-nit plena de cançons i emocions.

Vos hi esperem, com sempre, amb les portes obertes!