Donallop – #te_nrecordesTour

Dissabte 18 d’abril a les 20h.

A La Casa Cantonera hem trobat una infinitat de tresors al llarg d’aquest darrers anys. Tresors per a gaudir en la intimitat, tresors que ens han descobert noves sensacions, tresors que ens sensibilitzen, tresors que revindiquen, tresors d’ací, tresors de més enllà, i tresors per a compartir i cantar-los als quatre vents. Aquest és el cas del duet mallorquí Donallop. El mes d’abril de l’any passat decidiren passar pel nostre corral, oferint-nos un concert inoblidable en què la veu de Joana i la calidesa de la guitarra de Pere ens deixaren encisats, convertint-nos ràpidament en llobatons, llobatones i wolverines. Tal va ser l’estima que va sorgir, que aquell mateix any van decidir tonar al mes d’octubre per presentar-nos el seu primer disc #Milestones.

I ara, de nou, per a nosaltres és un gust i un honor poder engalanar el corral de la casa per tornar a gaudir de totes les seues cançons; Febres de febrer, Vencerem, Clorofil·la, entre altres. Aquesta vegada el duet Donallop obre la seua sonoritat a nous instruments, sumant violí i violoncel, de la mà de Joan Colomar i Miquel Bennàssar.

En aquest vídeo podeu fer un tast del que ens tenen preparats per a aquest dissabte:

 

No sabem dir-ho més clar, ni més fort: no podeu deixar l’ocasió de gaudir de Donallop!.

L’objectiu de Donallop és convertir-se en un model a seguir en la música mallorquina en termes de dedicació, entusiasme, i comunicació de la seua música als territoris de parla catalana i a l’estranger. Però també d’intercanviar cultura i experiències i omplir el públic d’entusiasme.

Com sempre, vos esperem amb les portes obertes!

 

Com sempre, vos esperem amb les portes obertes!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada