DIVIDE&WENCESLAO – Cantautors, humoristes i cap de les anteriors

Divendres 4 de juliol

a les 20h.

El duet barceloní Divide&Wenceslao s’han proposat fer un món pitjor. Ja hi ha massa cantautors intentant fer un món millor i ells prefereixen jugar una carta segura. Vénen a presentar-nos el seu darrer treball; “Canturreos promiscuos para un mundo peor”, són una combinació de cançons i reflexions gairebé tan profundes com els escrits de Søren Kierkegaard en la seua obra “Quadern de cal·ligrafia”.

Diuen que tot va començar després de passar un anys als Pirineus intentant mantenir relacions amb cabres. Quan van decidir canviar d’animal. Els cargols corrien menys. Però no sabien que els cargols canvien de sexe segons convé. Decebuts van decidir baixar a Barcelona.

En aquest propòsit tan noble d’empitjorar el món s’acompanyen sovint d’una banda de músics: “NicarneNipescao” que no és altre que el nostre estimat, cantoner i algemesinenc Rafa Baldoví (la perla del túria).

CIMG0507_web IMG_1294_web

Dintre d’aquest espectacle “Canturreos promiscuos para un mundo peor” trobem cançons com Marina d’Or, Osito de Tous, Papa Noel o Un mariachi en el, recentment obert, IKEA. Es diverteixen creant un món pitjor que pareix una gran broma, una crítica descomunal descarnada amb conclusions políticament incorrectes.

Per saber més d’aquest estrany i enginyós duet, podeu visitar la seu web; www.divideywenceslao.com i anar escoltant-los.

Com sempre, vos esperem amb les portes obertes!