Cuina sana amb Àgueda Ureña

dissabte
12 de març
a les 18:00h.


Front els productes amb tota mena d’ingredients desconeguts i poc saludables, reivindiquem la cuina senzilla, original i, per descomptat, sana. 


La nova temporada primavera-estiu de La Casa Cantonera encara no ha començat, però ja vos avancem que serà una temporada memorable i, per tal cosa, necessitem agafar forces i energia. Per aquest motiu hem convençut a Àgueda Ureña de Superbò perquè ens ensenye a preparar un bon nombre de receptes, però receptes de cuina sana, que sempre des de la passió i entrega, ella abandera. Acompanyada, com sempre, del seu equip Thermomix.

Hui en dia una de les nostres preocupacions és menjar tan sa com siga possible; no volem consumir colorants ni conservants, ni additius, però tampoc disposem del temps necessari per fer un plat “de tota la vida”.

CUINA SANA Agueda Ureña 2

Thermomix realitza les funcions de 12 electrodomèstics (ni més ni menys!) i ens fa la vida més fàcil. Pesa, pica, barreja, bat, talla, mol, polvoritza, pasta, emulsiona… i també cuina! Amb Thermomix, tant els cuiners primerencs com els professionals obtenen  resultats excel·lents.

Us agrairíem que, per poder fer una previsió, ens avisàreu de la vostra assistència enviant-nos un missatge des del formulari de contacte.

Vos esperem com sempre amb les portes obertes i amb molta ganeta!