Carles Pastor – Andròmina

Dissabte 9 de juny a les 19:30h


Carles Pastor torna amb una mentida, un argument fals, un embolic amb què pretén confondre’ns o fer-nos al·lucinar, torna amb Andròmina. Torna rodejat d’un bon grapat d’amics d’ell i nostres: Josep Pérez, Abraham Ribas, Nacho Villanueva, Ivan Espí…


Carles Pastor, el músic de Montaverner i veí des de fa més d’una dècada de la Safor, torna a l’escena musical amb ‘Andròmina’, el seu nou projecte musical. Es tracta del cinqué disc, després de ‘Dies de Ràdio’ (Indústria Zero, 2016); ‘Els ulls de Bob’ (Sama-Rec, autoeditat, 2011); ‘La noia del nord’ (Indústria Zero, 2009); i ‘Travellers’ (2006).

Andròmina és un disc fet per a banda que continua amb la línia conceptual dels treballs de l’autor saforenc que arrepleguen un temps viscut i un estil coherent en la relació entre les cançons. De tall intimista, amb històries de cada dia. Amb la poesia de fons i lletres estructurades així. Inclou una musicació del poemaL’hotel París, d’Estellés, una versió de Agárrate fuerte a mí, de Los Secretos i l’adaptació de Concrete and Barbed Wire de Lucinda Williams. En total 10 temes amb què Carles Pastor celebra 20 anys de dèria musical amb l’objectiu de fer un treball redó, acurat i contundent, amb les emocions per carretera.

La producció ha anat a càrrec d’Ona Nua Produccions, que ha produït, entre d’altres, discos com ‘Quart Creixent’, ‘Asincronia’, ‘L’estiu’ i ‘Youth’, d’Óscar Briz; ‘En Minúscules’, d’Aljub; ‘Tres’, de Néstor Mont; o ‘The Way, the wind, the Van’ de Limbotheque. La Casa Calba ha posat el seu segell a ‘Andròmina’, que compta, a més, amb Francesc Burgos com a productor executiu.

Sempre és un plaer obrir les portes a Carles Pastor i a tots els músics que l’acompanyen, de segur que ens fan viure una vesprada inesborrable!

Vos hi esperem, com sempre amb les portes obertes!