Cant a la Renaixença

Divendres 3 de juny

Passacarrer-poètic / sopar de pa-i-porta / Nit de cant improvisat

Tenim el plaer de convidar-vos a l’acte que La Casa Cantonera i L’Ullal Cultural hem organitzat en el marc de les IV Jornades Josep Marco, aquest any dedicades a la Renaixença valenciana. Aquest acte tindrà lloc el proper divendres 3 de juny a les 21h; passacarrer-poètic, punt de sortida el Museu de la Festa, anirem parant en alguns llocs importants fins arribar a la Placeta de les Tres Moreres, on hi haurà preparat un sopar de pa-i-porta (la beguda i l’acompanyament el posarà l’organització i després passarà la gorra per poder sufragar-lo) i una actuació amb cant d’estil valencià, albaes -cant improvisat-, a càrrec dels cantaors Josep Aparicio “Apa” i Trini Carvallo i el versador Josemi Sánchez, acompanyats per tabalet i dolçaina.

Us esperem per passar una bona vetlada entre amics i gaudir de les poques ocasions que tenim a Algemesí per sentir una cosa tan genuïna com el cant d’estil i les albaes.

CANT_A_LA_RENAIXENÇA
Reenvieu aquest correu a tota aquella persona que cregueu que tinga gust d’assistir-hi, perquè el carro com més roda, més soroll fa!

Us esperem!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada