Associa’t a La Casa

Amigues i amics, com molts ja sabreu seguim buscant noves vies per ‘formalitzar’ el nostre compromís amb la cultura del nostre poble. Així, fa uns mesos constituírem l’Associació Cultural La Casa Cantonera i ara volem obrir-la a tots vosaltres.

Molts ens heu preguntat de quina forma podeu ajudar/participar en La Casa, doncs associar-se és una bona manera. Fer-se soci/a de La Casa és totalment voluntari i gratuït, i no implica cap tipus d’obligació amb les activitats de l’associació. Tan sols heu de descarregar el formulari des del següent enllaç, omplir-lo amb les vostres dades i tornar-nos-el, bé deixant-lo en La Casa o bé reenviant-lo al correu creatius[at]lacasacantonera.org ([at]=@).

> Descarrega’t el full d’inscripció <
i associa’t a La Casa Cantonera!

Agrairíem que reenviareu aquest missatge i passareu el full de signatures a tots aquells que puguen estar interessats. Quants més siguem, més coses podrem fer!

PROTECCIÓ DE DADES
Les teues dades seran incorporades en un fitxer del qual és titular La Casa Cantonera. La finalitat del tractament de les teues dades en aquest fitxer és el manteniment de la teua relació com a persona associada amb les finalitats concretes establertes als estatuts. A més aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-te informació que esperem del teu interès així com sobre les activitats de l’associació. Pots exercir el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i, si s’escau, d’oposició, enviant una sol·licitud per escrit ( carta certificada) acompanyada de la fotocopia del teu DNI i indicant “PROTECCIÓ DE DADES”, al domicili de l’associació, situat al carrer Pelaio 36, d’Algemesí.

3 Comentaris

  1. Visc a la província d’Alacant , allí tenim lo TIO CUC, peró quan vinga cap ací os vindré a veure. Salut i endavant!!!

  2. Irene

    Adelante,todo sea por la cultura, que mucha falta les hace a los jovenenes de hoy.

  3. Jacint

    Espere que la Casa Cantonera continue la seua Tasca de retrobament amb Música,Contes,Poesia, i tot allò que fa que la Nostra Cultura segueixca Vigent i ben Present de forma Natural per a gaudiment i Enriquiment de Tots i Totes els que estem Treballant perquè el Futur no siga d’escoltar només Música Anglo-saxona i de menjar Hamburgueses